Butik

I min butik kan du köpa olika materialsatser framför allt i tekniken skarvsöm men du finner även andra tekniker. Materialsatserna innehåller allt du behöver för att lätt komma igång. Vill du istället skapa helt själv finner du både vadmal, tillbehör och böcker i min butik. Det finns även en del färdiga produkter att välja på.

PETROL EN NY FÄRG PÅ VADMAL 25 X 25 CM

Materialsatser i skarvsöm

Här finner du olika materialsatser som jag har satt ihop för att göra det enklare för dig som vill börja sy i skarvsöm. Satser som ger dig inspiration och framför allt kunskap om den här ovanliga men enkla lappteknik. I alla paket ingår det beskrivning, tillklippt material och sytråd. Alla satser förutom necessären är med vadmal. Välj på respektive produkt vilken färgkombination du vill ha. Om du har mycket eget material kanske det är roligare att köpa någon av mina.
Vill du gå på kurs kan du se under Nyheter vad som är på gång.

Böcker

Material och tillbehör

Här finner du material som passar till beskrivningarna i min bok samt andra bra sytillbehör. Vadmalen finns i 26 olika färger och är av återvunnet ylletyg och som är ett bra miljö val. Eftersom nästan alla fjädrar tas från levande fåglar har jag valt att sälja kuddvadd av polyester istället för innekuddar av dun.

Materialsatser andra tekniker

Det finns ju många roliga slöjdtekniker att lära sig. Just nu kan du välja på ett kit för att göra en krans eller tillverka fina juldekorationer. Materialsatserna innehåller beskrivning och allt material du behöver. Verktyg ingår inte.

Visar alla 2 resultat

Övriga produkter

Här finner du unika handgjorda produkter i olika material och tekniker. På varje produkt finns det fler färger och utformning att välja på.

Visar alla 3 resultat